6 АРГУМЕНТА В ПОЛЗА НА "SWOPPSTER"


• Дава възможност за повече движение от всеки друг стол.
• Повишава и задържа вниманието, както и концентрацията.
• Намалява физическото и емоционално напрежение.
• Предотвратява лошата стойка и укрепва кръста и гърба.
• Регулира се индивидуално към височината, теглото и движенията на всяко дете.
• Забавен е и подобрява настроението на децата


Колкото по-рано започнете, толкова по-здравословно ще седите, като пораснете!

Вместо да се движат, децата практически седят по цял ден и много често са „залепени за стола“ в училище, когато си пишат домашното, пред компютъра, когато играят на PlayStation® и пред телевизора. Бързо се събират над девет часа седене на ден. Децата трябва да се научат от ранна възраст колко важно е за тях да се движат и как могат да разнообразят седенето и да го направят по-раздвижено.

ДОБРА СТОЙКА ЧРЕЗ СЕДЕНЕ С ИЗПРАВЕН ГРЪБ

При „swoppster“ не се получава изгърбване. Гъвкавите странични движения осигуряват адаптирането на активното столче към движенията на детето, а не обратното. Така гърбът остава изправен, дори когато детето си играе, рисува или си пише домашното на бюрото. Регулирането на височината е детска игра с помощта на лоста, поставен удобно под седалката.

ПРИГОДЕНО КЪМ ЕСТЕСТВЕНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ДЕЦАТА

Традиционните мебели за деца ограничават до голяма степен естественото им пространство за движение.  „swoppster“ е – активно и динамично столче за деца в детската градина и началното училище – с единствено по рода си движение в три измерения. Така столчето се адаптира към детето, а не обратното!

АКТИВНИ, ЗДРАВИ, УМНИ

Движението е основният фактор за интелектуалното развитие на детето. То стимулира образуването на връзки между нервните пътища. Постоянното движение върху „swoppster“ подобрява снабдяването с кръв, а оттам и с кислород тялото и мозъка. Това прави децата по-внимателни и съсредоточени.

ВЕРТИКАЛНО ДВИЖЕНИЕ

Единственото по рода си триизмерно движение се осигурява от движението нагоре-надолу, наречено „swopping“, в съчетание с това напред-назад и настрани. Това поддържа и насърчава постоянната смяна на стойката и по този начин дава важен стимул за развитието на детското тяло и ум. Освен това използването на столчето е чисто и просто забавно и подобрява настроението на децата.


ГЪВКАВИ СРАНИЧНИ ДВИЖЕНИЯ

Специално проектирана сглобка в долния край на пружинната подпора позволява на столчето да се адаптира към движенията на детето. Когато седят на „swoppster“, децата не се изгърбват. Опасното клатене и навеждане на традиционните столове е избегнато – движенията върху „swoppster“ са контролирани, балансирани и съзнателни. В съчетание с посоката нагоре-надолу, гъвкавото странично движение има още по-голям принос.

КАК ФУНКЦИПНИРА "SWOPPSTER"

„Swoppster“ е столче за деца, което се движи и в трите измерения: назад и напред, настрани, нагоре и надолу, за да се адаптира към индивидуалното желание на детето да се движи. Проектирано е специално за деца от 4 години нагоре (с тегло приблизително от 15 до 50 кг и не по-високи от 165 см). Идеално е за деца на възраст за детската градина и началното училище..


Сравнение на продукти