Български English

Внасяме движение в седенето.

Редуване на седене и стоене. Винаги в движение. Това е тайната на „muvman“. Благодарение на патентованата технология flexzone® столът „muvman“ ви осигурява опора, когато ви е нужна. И свобода на движение, когато я поискате. Това е удобно и здравословно. Така трябва да се седи.Навеждане към перфектната стойка.


Столът „muvman“ е наведен напред. Това означава, че винаги можете да сте на оптимално разстояние от работната си повърхност, без значение от височината и физиката ви.

Открийте равновесието.

Интелигентен стол, който ви осигурява правилна опора, без да създава точки на натиск. С много практични детайли, като дръжката за лесно пренасяне на стола. Да не споменаваме дизайна, който е носител на национални и международни награди. Красотата на ергономичността.Огромен диапазон за регулиране на височината.

Бързо и лесно можете да регулирате височината на седалката в диапазон от 51 до 84 см. ВИСОКАТА версия ви дава дори диапазон от 60 до 93 см!

Безпрецедентни предимства при седене:

• 4° навеждане напред на пружинната подпора:
Това означава, че винаги седите на оптимално разстояние от работната си повърхност, без значение от височината и физиката ви. Столът „muvman“ предотвратява изгърбването, което става лесно, когато седите високо.

• Удобна и много мека седалка:
Кръвоснабдяването е нормално благодарение на гъвкавия, регулируем ръб на седалката.
  
• Движението се дължи на сглобката в плочата на основата:
Така бедрата ви са свободни и подвижни, а мускулите на краката са активни. Така се подобрява движението на кръвта от краката обратно към сърцето.
    
• Стабилна плоча за основа:
Непързалящият се и недраскащ гумиран ръб ви осигурява стабилна опора.

• Практична дръжка:
За лесно пренасяне на „muvman“, където искате.