Български English

Най-иновативният офис стол в света

Има много офис столове, но кой от тях ни връща към естествената свобода на движение? Свобода, която сме загубили в своето офис ежедневие. Новият 3Dee активен офис стол.


Революцията е еволюция.Иновационна технология, безкомпромисна ергономичност, неподвластен на времето дизайн – това е същността на новия 3Dee. В основата на този иновативен въртящ се офис стол е патентованата 3D технология, която позволява естествено движение в три измерения. И още – ергономичната облегалка с патентована ламелна технология осигурява опора без да ограничава свободата на движение. По съвършено добър начин – три пъти по-добре!

Извита облегалка

Комфортна опора без ограничаване на движението. Перфектна за всеки гръб благодарение на индивидуалната настройка на лумбалната опора чрез облегалката.

Интелигента седалка

Интелигентната седалка с елегантна извивка е тапицирана с дишаща мулти-зонирана пяна и е оборудвана с flexzone® технология. За здравословно и комфортно седене, без точки на напрежение.

Високотехнологична пружина

Вертикалното движение облекчава междупрешленните дискове и стимулира кръвообръщението. Може да регулирате седалката според индивидуалните си предпочитания за височина, тегло и странично движение.

3D подвижна основа

Осигурява добра опора, стимулира движението и честата смяна на позата по време на седене. Възможността за гъвкаво движение настрани, напред и назад разширява обсега на действие и осигурява оптимална позиция на седене спрямо работната повърхност. Това помага да се чувствате удобно, гарантира по-свободно и по-дълбоко дишане и укрепва мускулите на гърба.

Алуминиева основа

С универсални колела, подходящи за всички подови настилки.