Български English

Как функционира „swoppster“?

„swoppster“ е столче за деца, което се движи и в трите измерения: назад и напред, настрани, нагоре и надолу, за да се адаптира към индивидуалното желание на детето да се движи. Проектирано е специално за деца от 4 години нагоре (с тегло приблизително от 15 до 50 кг и не по-високи от 165 см). Идеално е за деца на възраст за детската градина и началното училище.


Вертикално движение:

Единственото по рода си триизмерно движение се осигурява от движението нагоре-надолу, наречено „swopping“, в съчетание с това напред-назад и настрани. Това поддържа и насърчава постоянната смяна на стойката и по този начин дава важен стимул за развитието на детското тяло и ум. Освен това използването на столчето е чисто и просто забавно и подобрява настроението на децата.Регулиране на височината:

Посредством лоста под седалката децата могат лесно да регулират сами „swoppster“ до желаната височина между 32 и 47,5 см от пода.
Гъвкави странични движения:

Специално проектирана сглобка в долния край на пружинната подпора позволява на столчето да се адаптира към движенията на детето. Когато седят на „swoppster“, децата не се изгърбват. Опасното клатене и навеждане на традиционните столове е избегнато – движенията върху „swoppster“ са контролирани, балансирани и съзнателни. В съчетание с посоката нагоре-надолу, гъвкавото странично движение има още по-голям принос.