Български English

Огромен диапазон за регулиране на височината:

Бързо и лесно можете да регулирате височината на седене между 51 и 84 см и дори между 60 и 93 см при ВИСОКАТА версия. Без значение дали сте десничар или левичар, можете лесно да регулирате височината на „muvman“ с удобните бутони, така че да отговаря на потребностите и действията ви. Това е полезно за вас, поддържа ви в добра форма и повишава концентрацията ви.4° навеждане напред на пружинната подпора:

Това означава, че винаги седите на оптимално разстояние от работната си повърхност, без значение от височината и физиката ви. Столът „muvman“ предотвратява изгърбването, което иначе става лесно, когато седите високо.  Голямо ергономично предимство за оптимална стойка.
Удобна и много мека седалка:

С микрофибърна тапицерия и преден ръб на седалката с гъвкав дизайн, предотвратяващ появата на точки на натиск. Това отнема напрежението и подобрява движението на кръвта от краката обратно към сърцето.
Стабилна плоча за основа:

Осигурява стабилност и предотвратява несъзнателното събаряне. Подходяща за всички видове подови настилки.
Практична дръжка:

Имате среща в друга зала? Искате да отскочите до бюрото на колегата? Около бюрото на съседа има мини съвещание? Просто хванете „muvman“ за дръжката и го вземете със себе си.Движението се дължи на сглобката в плочата на основата:

Изживейте радостта от движението. Нека бедрата ви са свободни и подвижни. Това е най-добрата защита от пренапрягането.