Български English
В случай, че харесвате swopper и имате нужда от него, но бихте искали да се убедите по неоспорим начин в предимствата му, ние предлагаме опцията да го закупите с 14-дневен тест период.

Какво трябва да направите?
Заповядайте в магазин, в който се предлага swopper (моля, вижте списъка в секция МАГАЗИНИ).

Изберете стола, който искате да използвате – модел, цвят, аксесоари.
След като заплатите стойността на стола и подпишете Споразумението за продажба на swopper с 14-дневен тест период, ще ви доставим избрания swopper на посочен от вас адрес заедно с гаранционна карта.

Препоръчваме ви да се запознаете с инструкцията за употреба, след което може да започнете използвате и да се наслаждавате на своя swopper.
Моля, имайте предвид, че е възможно първоначално да изпитвате известен дискомфорт, изразяващ се в напрегнатост и болки в различни мускулни групи. Това е така, защото чрез  активното използване на swopper се променят стойка, натоварване и позиция на тялото. Необходим е известен период на адаптация към  swopper.

Ако все пак не бъдете удовлетворен от стола, моля да ни уведомите за това в срок от 14 дни от неговото закупуване и ние ще изпратим наш представител да ви посети и подготви необходимите документи за връщане. След заплащане на сумата за транспорт, доставка, монтаж и оглед, описана в споразумението, ние ще върнем обратно стола в удобен за вас момент в рамките на 14-те дни на тест периода. В срок до 3 дни след връщането на стола ние ще възстановим заплатената за него цена.
Моля, съхранявайте swopper в добър вид и състояние по време на тест периода!
Благодарим ви за това предварително!
Фирма
Длъжност
Име *
Фамилия *
Адрес *
П.К., Град *
Държава *
Телефон *
E-mail *
Продукт *
Съобщение *