Български English


Да седиш правилно


Активно, динамично седене в естествено движение


Ергономията е наука за създаване на добри условия на труд, тя адаптира технологиите и работната среда към човека. Целта на ергономията е да създаде условия на труд, които подпомагат здравето на човека, докато работи и по този начин поддържа цялостното му развитие в анатомичен, физиологичен и психологичен аспект.

До скоро се смяташе, че има ЕДНА единствена правилна поза за седене. Сега знаем, че човек е роден за движение и не трябва да допуска дълго обездвижване. Естественото състояние на тялото е да извършва леки движения през цялото време.

Затова днес динамичното седене се смята за най-естествено и здравословно. Динамично седене означава, че променяте позицията на тялото си толкова често, колкото е възможно. През цялото време докато седите тялото ви трябва да има възможност за леки движения.

(застанете върху изображението)

Три пъти по-ергономичен, просто добърЗа постигане на естествено движение е необходим нетрадиционен подход. За да се реализира 3D концепцията за ергономичност, ние специално разработихме всички части за 3Dee, почти без да се използват елементи, произведени от други фирми.За разлика от всяка друга компания, ние инвестираме изключително много в изследване на движението като процес, благодарение на което реализираме подобни иновации за активно седене. Резултатът: всеки офис стол swopper съдържа повече от 192 компонента и голям брой патентовани технологии, всички от които са спечелили множество награди за иновации, дизайн и функционалност. И най-важното: много удовлетворени клиенти.