Български English

Най-иновативният офис стол в света

Има много офис столове, но кой от тях ни връща към естествената свобода на движение? Свобода, която сме загубили в своето офис ежедневие. Новият 3Dee активен офис стол.


Новото измерение за начина, по който седим:
3D ергономичностКонвенционалните столове – дори и тези, които наричат себе си „ергономични” – не могат да направят много срещу ежедневната липса на движение в офиса. Точно обратното: те могат дори да допринесат за мускулна атрофия и неправилна поза на седене. Ние наричаме това „капан на седенето”, тъй като често минават само няколко години между интензивното използване на конвенциалния офис стол по време на работа и първите признаци на някои заболявания.

Ние напълно преоткрихме начина на седене на работното място. Със своята уникална концепция за 3D ергономия нашите столове стимулират интуитивните движения на човешкото тяло и ни провокират да се върнем към естествените модели на движение.Естествено движение в три измерения.Основната ни идея за 3D ергономичност е толкова семпла, колкото и гениална: столът следва движението на тялото, а не обратното. Резултатът: естествен начин на седене, контролирано движение нагоре и надолу в съчетание с оптимизирана поза и движения настрани, назад и напред.Естествено движение в три измерения.


Вертикално движениеВертикалното движение е уникално движение в третото измерение, реализирано чрез нашата 3D технология. То може да се регулира самостоятелно в зависимост от теглото на всеки човек. Облекчава междупрешленните дискове, стимулира кръвообръщението и по този начин  осигурява оптимално снабдяване с кислород  до всички части, на тялото.Естествено движение в три измерения.


Гъвкаво странично движениеХармоничните 3D движения с широк страничен диапазон увеличават радиуса на действие и в същото време оптимизират естествената поза на седене.  В допълнение на това, всяка промяна в позата активира кръвообръщението, което от своя страна увеличава силата на концентрацията.Естествено движение в три измерения.


Наклон3D основата, която се намира в близост до земята, осигурява естествен наклон на стола напред  в момента, в който се наклоните към бюрото. Резултатът: гърбът остава изправен,  кръвообръщението се стимулира, вие дишате дълбоко.